ما نه نکته مهم زیر درباره اینستاگرام را برای تازه واردها فهرست کرده ایم.
حساب خود را روی حالت خصوصی (private) بگذارید
یکی از بزرگترین سورپرایزهایی که در انتظار یک تازه وارد اینستاگرام است اولین باری است که یک نفر کاملا غریبه عکس های آنها را "لایک” می کند. اینجاست که ناگهان متوجه می شوید که در حالت پیش فرض عکس های شما در اینستاگرام روی حالت عمومی قرار دارد.
اگر دوست ندارید همه دنیا عکس های اینستاگرام شما را نبینند، می توانید حساب خود را روی حالت "private” قرار دهید. با اینکار عکس های اینستاگرام شما پشت دیوار خصوصی خودتان قرار می گیرند، و این یعنی فقط فالوورهای شما می توانند آنها را ببینند. همچنین، وقتی حساب خود را روی حالت خصوصی قرار می دهد، هیچکس در اینستاگرام نمی تواند بدون تاییدیه شما، شما را دنبال کند.
فقط کافی است روی دکمه Profile در گوشه پایین رابط اینستاگرام اصلی بزنید، روی آیکون چرخ دهنده (در iOS) یا دکمه سه نقطه (روی اندروید) گوشه سمت راست بالای صفحه کلیک کنید، و سپس سوئیچ Private Account را روشن کنید.
درخواست های تصادفی برای دنبال کردن حساب خود را بلاک کنید
خُب، حالا حساب خود را روی حالت خصوصی گذاشته اید، اما ظاهرا قبل از اینکار چند غریبه حساب شما را دنبال کرده اند. شما می توانید در چند گام ساده آنها را کیش کنید.
روی دکمه Profile در گوشه پایین صفحه بزنید، روی Followers بزنید، سپس روی نام کسی کخ نمی خواهید عکس های شما را ببیند بزنید. حالا روی دکمه سه نقطه در گوشه بالای صفحه بزنید، و بعد از آن Block User را لمس کنید.
وقتی اینکار انجام شد، کاربران بلاک شده نمی توانند دیگر عکس های شما را ببینند (خیر، به آنها اطلاع داده نمی شود که شما آنها را بلاک کرده اید).
فورا یک عکس را "لایک” کنید
یکی از تفریحات اصلی در اینستاگرام این است که در فید Home خود اسکرول کنید، و آخرین عکس های کاربرانی را ببینید که آنها را دنبال می کنید.
اگر عکسی هست که دوست دارید، می توانید روی دکمه قلب پایین عکس بزنید.
حتی بهتر از آن، می توانید برای لایک کردن یک عکس در اینستاگرام دوبار روی آن ضربه بزنید.
تمام عکس هایی که تا بحال لایک کرده اید را ببینید
لایک کردن عکس روی اینستاگرام اعتبادآور است— بسیار اعتیادآور. در واقع خیلی راحت می توانید رد تمام عکس هایی که لایک کرده اید را گم کنید.
برای آنکه نگاهی به تاریخچه عکس های "قلب دار” خود بیاندازید، روی دکمه Profile بزنید، روی علامت چرخ دهنده (در iOS) یا دکمه سه نقطه (اندروید) در بالای صفحه بزنید، و سپس روی گزینه Photos You`ve Liked بزنید.
نکته مهم: همیشه می توانید با ضربه دوباره روی علامت قلب یک عکس را از حالت "لایک” خارج کنید (اینجا دوبار کلیک کردن قلب را برنمی دارد).
فشار طولانی مدت برای پیش نمایش یک عکس
اگر روی دکمه Search در پایین رابط اینستاگرام ضربه بزنید، وارد صفحه Explore می شوید— یک شبکه از ده ها عکس اینستاگرام که دوستان و فالوورهای شما و دیگر کاربران اینستاگرام لایک کرده اند.
شما می توانید برای دیدن نسخه صفحه کامل روی صفحه Explore روی هر عکسی که می خواهید کلیک کنید، اما یک روش دیگر هم برای پیش نمایش یک عکس وجود دارد: فقط کافی است روی آن بزنید و نگه دارید. وقتی اینکار را انجام دهید، یک نسخه بزرگتر از عکس روی صفحه نمایان می شود، و تا وقتی انگشتتان را برندارید نخواهد رفت.
اگر کاربر iOS هستید، می توانید پیش نمایش یک عکس را کمی بالا بکشید تا آن را در یک نقطه قفل کنید و در اینجا سه گزینه نمایان می شوند: Like، Comment، و Sent as Message (برای یک کاربر دیگر اینستاگرام).
روی اندروید، این فرایند کمی متفاوت است: به جای ضربه زدن روی یک عکس پیش نمایش، فقط کافی است نوک انگشت خود را به سمت پایین و روی یکی از این سه گزینه بکشید— Like، View Profile، یا Share— و بعد انگشتتان را بردارید.
برای دیدن تگ های یک عکس روی آن تک ضربه بزنید
درست مانند فیسبوک، می توانید نام آدم ها را در عکس های اینستاگرام تگ کنید؛ در واقع، هر وقت که یک عکس جدید در پروفایل اینستاگرام خود بگذارید از شما خواسته می شود که اینکار را انجام دهید.
همه عکس های اینستاگرام که در آنها تگ شده اید را چک کنید، و خود را از تگ یکی از عکس ها درآورید
آیا دوست دارید بدانید که آیا در عکس اینستاگرام یک نفر دیگر تگ شده اید یا نه؟ یک راه ساده برای فهمیدن آن وجود دارد.
روی دکمه Profile در گوشه پایین صفحه بزنید، سپس روی دکمه "photos of you” (همان دکمه ای که شبیه یک تگ با قسمت داخلی سیلوئت است) نزدیک گوشه راست بالای صفحه بزنید.
حالا، فرض می کنیم شما یک عکس پیدا کردید که در ان تگ شده اید اما نمی خواهید در آن تگ باشید، یا اینکه یک غریبه به اشتباه شما را تگ کرده است.
در این صورت، روی تگ خود بزنید تا دو گزینه نشان بدهد: یا عکس را از پروفایل خود پنهان کنید، تا تگ را بردارید. روی اندروید، فقط کافی است روی گزینه Remove Tag بزنید تا تگ برداشته شود؛ روی iOS، اول باید روی More Options بزنید، سپس روی گزینه Remove Me from Photo بزنید.
وقتی دوستان شما عکس پست می کنند نوتیفیکیشن دریافت کنید
از همان ابتدای شروع کار اینستاگرام، فید عکس های اصلی شما همیشه جدیدترین عکس های پست شده توسط دوستانتان را به ترتیب زمانی جدید به قدیم نشان می داد.
با اینحال، به تازگی اینستاگرام اعلام کرده که قصد دارد مشخصه جدیدی را آزمایش کند که الگوریتم سبک فیسبوک نام دارد و در واقع دیگر این الگوریتم است که مشخص می کند شما دوست دارید کدام پست ها را اول ببینید. البته، خود این به این معناست که جدیدترین عکس های دوستان شما را اینستاگرام به احتمال زیاد اول از همه در فید شما نمایش داده می شوند.
اینستاگرام گفته که به این زودی ها این مشخصه را بیرون نخواهد داد و کوین سیستروم، یکی از موسسان اینستاگرام، گفته که "اینطور نیست که مردم صبح از خواب بیدار شوند و با یک اینستاگرام کاملا متفاوت رو به رو شوند”.
به عبارت دیگر، پیشنهاد بعضی از کاربران اینستاگرام— برای روشن کردن هشدارها برای پست های جدید از کاربران خاص— فکر بدی نیست.
وقتی به فید اینستاگرام یکی از دوستان خود نگاه می کنید، می توانید روی دکمه منوی سه نقطه ای در بالای وسط صفحه بزنید، و سپس روی Tu on Post Notifications بزنید.
وقتی اینکار انجام شد، هرگاه آن دوست عکس پست کند، حال چه الگوریتم فید اینستاگرام آن پست را مهم بداند یا نه، به شما اطلاع داده می شود.
عکس های خود را روی یک نقشه ببینید (یا حذف کنید)
اگر عکس های خود را با یک موقعیت مکانی پُست می کنید، هر کسی روی اینستاگرام (یا در مورد حساب های خصوصی، فقط آنهایی که شما تایید کرده اید) می توانند روی تب location روی صفحه پروفایل شما زده و عکس های دارای تگ جغرافیایی را روی یک نقشه جهانی ببینند.
از این ایده خوشتان نیامد؟ پس به تب location در پروفایل خودتان بروید، روی دکمه Edit در سمت راست بالای صفحه بزنید، روی یک عکس بزنید تا تک موقعیت مکانی آن حذف شود، سپس روی Done بزنید.
همچنین می توانید روی دکمه چرخ دنده نزدیک پایین صفحه بزنید تا همه عکس های دارای تگ جغرافیایی خود را یک جا ببینید؛ بعد می توانید روی Edit زده و عکس های موردنظر را از روی نقشه پاک کنید.
برچسب:
نویسنده: کاوه محمدزادگان