خرید بک لینک

به گزارش 9صبح به نقل از دیجی فارسی، جدول هیستوگرام در Excel 2016 شبیه یک جدول ستونی معمولی است، اما هر ستون یک "دامنه” از مقادیر (به نام bin) را نشان می دهد، نه فقط تنها یک مقدار را. جدول های هیستوگرام برای بررسی و تحلیل فراوانی ها در یک توزیع، آمار، برآورد تراکم، و غیره هستند. همچنین جدول های هیستوگرام نتایج داده های پیوسته مانند طول، عرض، مسافت و غیره را نشان می دهند.

  1. اسپردشیت خود را باز کرده و پایگاه داده را انتخاب کنید. روی Insert> Insert Statistical Chart> Histogram کلیک کنید. جدول باز شده و منوهای Chart Tools/Design Ribbon را باز می کند. روی گزینه Design رفته و طرح موردنظر برای پروژه خود را انتخاب کنید.
  1. روی علامت + کلیک کنید تا بتوانید مولفه های جدول را ویرایش کنید، سپس روی قلمو کلیک کنید تا بتوانید سبک، طرح یا رنگ های جدول را تغییر دهید. تغییرات سبک جزئی هستند، مانند محل نشانه ها و اختصارات، یا مشخصه های فونت ها. در میان گزینه ها جستجو کرده و گزینه موردنظر خود را انتخاب کنید.

1-insert-histogram-100640299-large

  1. روی هر کدام از مستطیل های جدول راست کلیک کرده و Format Data Series را انتخاب کنید. در قسمت Format Data Series، روی Series Options (علامت جدول) کلیک کنید.

2-format-data-series-100640298-large

  1. روی فلش رو به پایین کنار Series Options کلیک کرده و در منوی پایین افتادنی جستجو کنید تا ببینید هر کدام از این گزینه ها چکار می کنند. از این فهرست Horizontal Category Axis را انتخاب کنید.

3-select-horizontal-category-axis-100640297-large

  1. تحت Axis Options، گزینه Number of Bins را انتخاب کرده و آن را به 10 تغییر دهید. برای قسمت Overflow، مقدار 0 و برای Underflow مقدار 100.0 را وارد کنید. برای Tick Marks، تصمیم بگیرید که آیا می خواهید آنها را داخل جدول یا خارج از آن ببینید، یا بصورت Cross (داخل و خارج)، یا سایر گزینه ها ببینید. سپس Number و بعد از فهرست فرمت عدد موردنظر خود را انتخاب کنید.

4-edit-axis-options-tick-marks-number-format-100640296-large

  1. سپس، از منوی پایین افتادنی Series Options گزینه Chart Title را انتخاب، و یک عنوان جدید اضافه کنید، و سپس براساس اولویت های خود تغییرات را اِعمال کنید.

5-format-chart-title-100640295-large

6-adjust-chart-title-alignment-100640294-large

  1. در پایان، از منوی پایین افتادنی Series Options گزینه Series Sales Data Labels را انتخاب کرده، و سپس گزینه Label Options را انتخاب و دوباره روی علامت جدول کلیک کنید. تیک کادرهای Series Name و Value را بزنید تا هر دوی لیبل ها روی جدول نمایش داده وند. موقعیت لیبل را انتخاب کرده (در این مثال، Outside End)، و سپس فرمت عدد را (برای لیبل های داده) انتخاب کنید.

7-format-data-labels-100640293-large

حالا متوجه تغییرات جدول می شوید. در میان بقیه گزینه ها در منوی Series Options جستجو کنید: Chart Area، Plot Area، Series Sales، Vertical Value Axis، و Vertical Value Major Gridlines. وقتی کارتان تمام شد، روی X کلیک کنید تا قسمت Format Data Series بسته شود.

جدول پارِتو نمودارهای میله ای و خطی را ترکیب می کند

جدول های پارتو بیشترین تاثیر را دارند. این جدول ها از نمودارهای میله ای و خطی استفاده می کنند. برای مثال، تک تک مقادیر با میله ها به ترتیب نزولی نمایش داده می شوند، و مجموع ها به شکل خطی نشان داده می شوند. شما می توانید از این جدول برای تحلیل داده های مربوط به فراوانی موضوعات یا علل در یک فرایند؛ برای تمرکز بیشتر روی مهمترین موضوعات یا علل؛ یا برای تحلیل علل مختلف از طریق بررسی مولفه های خاص آنها استفاده کتید.

  1. اسپردشیت خود را باز کنید، جدول را هایلایت کرده، و سپس روی Insert> Insert Statistical Chart> Pareto کلیک کنید. جدول نمایان شده و منوهای Chart Tools/Design Ribbon باز می شوند. روی گزینه های Design پایین بیایید و گزینه متناسب با پروژه خود را انتخاب کنید.

8-highlight-data-table-insert-pareto-chart-100640292-large

  1. روی علامت + کلیک کنید تا بتوانید مولفه های جدول را ویرایش کنید: Axes، Axes Titles، Chart Title، Data Labels، Gridlines، و Legend. سپس روی قلمو کلیک کنید تا سبک، طراحی، و رنگ جدول تغییر کند. تغییرات سبک جزئی هستند، مانند موقعیت نشانه ها یا مشخصه های فونت. در میان گزینه ها جستجو کرده و گزینه موردنظر خود را انتخاب کنید.

9-chart-elements-design-style-100640290-large

  1. روی همه مربع ها در جدول راست کلیک کرده و Format Data Series را انتخاب کنید. در قسمت Format Data Series، روی Series Options (علامت جدول) کلیک کنید. اسلایدر را جابجا کنید تا عرض فاصله تغییر کند— یعنی، فضای بین هر ستون روی جدول.

10-format-data-series-series-options-100640289-large

  1. روی فلش رو به پایین کنار Series Options کلیک کرده و در منوی پایین افتادنی جستجو کنید تا ببینید هر کدام از گزینه ها چکار می کنند. سپس از این فهرست گزینه Horizontal Category را انتخاب کنید.
  1. تحت Axis Options> Bins، گزینه By Category را انتخاب کنید. برای Tick Marks، تصمیم بگیرید که آیا می خواهید آنها را داخل جدول ببینید یا خارج آن، یا بصورت Cross (داخل و هم خارج)، یا سایر گزینه ها را ببینید. سپس Number و بعد از فرمت عددی که برای فهرست خود می خواهید را انتخاب کنید.

11-select-horizontal-category-axis-axis-options-bins-select-by-category-100640291-large

  1. سپس، Chart Title را از منوی پایین افتادنی Series Options انتخاب کنید، یک عنوان جدید اضافه کرده، و سپس بر اساس اولویت های خود تغیرات را اِعمال کنید.

12-series-options-chart-title-100640288-large

باز هم در اینجا متوجه تغییرات جدول می شوید. بقیه گزینه ها در منوی Series Options، شامل قسمت های جدول و پلات و تنظیمات محور، را بررسی کنید. وقتی کارتان تمام شد، قسمت Format Data Series را ببندید.

جدول واترفال گزایشات مقادیر را نشان می دهد

از واترفال برای نشان دادن تاثیر ناشی از یک زنجیره عدد مثبت و/یا منفی روی مقادیر اولیه استفاده کنید. بعلاوه جدول های واترفال جدول های Bridge، Flying Bricks، و Mario هم هستند، چون بنظر می رسد که ستون های دارای مقدار میانی در وسط هوا معلق مانده اند. یک جدول واترفال معمولی نحوه افزایش یا کاهش یک مقدار اولیه توسط یک مجموعه مقادیر میانی را نشان می دهد، که منجر له یک مقدار نهایی شده اند.

  1. اسپردشیت خود را باز کرده و پایگاه داده موردنظر را انتخاب کنید. روی Insert> Waterfall کلیک کنید. جدول با منوهای Chart Tools/Design نمایان می شود. سراغ گزینه های Design رفته و گزینه موردنظر خود با بیشترین تغییرات را انتخاب کنید. روی Colors کلیک کرده و یک پالت دارای رنگ های شفاف و متضاد را انتخاب کنید (تا افزایش و کاهش در مقادیر و نیز مقادیر میانی را به خوبی نشان دهند).

13-insert-a-waterfall-chart-100640284-large

  1. روی علامت + کلیک کنید تا بتوانید مولفه های جدول را ویرایش کنید: Axes، Axes Ttitles، Chart Title، Data Labels، Gridlines، و Legend. سپس روی قلمو کلیک کنید تا بتوانید سبک جدول، طرح و رنگ های آن را تغییر دهید. تغییرات سبک جزئی بوده و شامل موقعیت نشانه گذاری ها و مشخصه های فونت هستند. در میان گزینه ها جستجو کرده و گزینه موردنظر خود را انتخاب کنید.

14-chart-elements-style-color-100640286-large

  1. روی هر کدام از مستطیل های جدول راست کلیک کرده و Format Data Series را انتخاب کنید. در میان گزینه های این قسمت جستجو کرده و تغییرات را اِعمال کنید. (برای جزئیات بیشتر درباره گزینه های Data Series به سایر جدول ها مراجعه کنید).
  1. دوباره روی جدول راست کلیک کرده و Format Legend> Legend را انتخاب کنید، و سپس لیبل های متن که نشانه گذاری برای این جدول را تعریف می کنند اضافه کنید.

15-format-legend-on-waterfall-chart-100640285-large

  1. روی آخرین نقطه داده (ستون مجموع) دوبار کلیک کنید تا قسمت Format Data Point باز شود. تیک Set As Total را بزنید تا این ستون ثابت بماند، یعنی، شناور نباشد.

16-format-data-point-totals-100640287-orig

و این همه چیزهای جدید درباره جدول های Histogram، Pareto، و Waterfall بود. به خاطر دارید که قبلا به جدول های Treemap، Sunburst، و Box & Whisker پرداخته بودیم.

برچسب: نویسنده: کاوه محمدزادگان تاريخ: دوشنبه 9 فروردين 1395 ساعت: 6:03

صفحه بندی